Συνεργάτες μας

HomeAbout

Μετά την 18ετή εμπειρία μας στον χώρο της ιταλικής κουζίνας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την δική μας εταιρεία. Η Η.Α. Homeabout Kitchens Ltd απαρτίζεται από μια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα με μοναδικό σκοπό να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις και προτάσεις όσων αφορά την εξόπλιση και ανακαίνιση του χώρου της κουζίνας και του σπιτιού σας γενικότερα. Ο επαγγελματισμός μας, η ποιότητα των προϊόντων μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι κάποια από τα στοιχεία μας. Εμπιστευτείτε μας!

Επικοινωνία

MAOURIS OIKOSET

H εταιρεία Maouris OIKOSET ιδρύθηκε το 1991 και αρχικά δραστηριοποιείτο στο χοντρικό, κυρίως, εμπόριο κεραμικών πλακιδίων.Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έχει εξελιχθεί και αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις στον τομέα των ειδών υγιεινής και κεραμικών πλακιδίων στην Κύπρο και έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας παροχής υπηρεσιών.Τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς, και ιδιαίτερα των ακόλουθων:

Ιδιωτών (νέες κατασκευές, ανακαινίσεις, συντήρηση)
Επαγγελματιών (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εργολάβοι οικοδομών, μηχανικούς)
Ξενοδοχείων και κτηρίων γραφείων (νέες κατασκευές, ανακαινίσεις)
Τεχνικών και δημόσιων έργων (σχολεία, δημόσια κτήρια και γραφεία)
Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα και λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής στην καλύτερη τιμή και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Επικοινωνία

S.S STAVART

Η εταιρεία μας S.S StavArt Ltd ιδρύθηκε το 1999 από τον κ. Σταύρο Σταύρου. Έχοντας ήδη δεκατρία χρονιά εμπειρίας δημιουργήσε την δική του εταιρεία. Η S.S. StavArt Ltd εξειδικεύεται στην επεξεργασία υλικών όπως μαρμαρά, γρανίτες, τεχνογρανίτες, πορσελανάτο, ακρυλικές επιφάνειες (Franke®) και κεραμικά.

Με τα πιο πάνω υλικά μπορούν να γίνουν κατασκευές και επενδύσεις όπως κορυφές κουζινών, μπάνιων, δαπέδων, σκάλες και διακοσμητικά. Απώτερος και συνεχής σκοπός μας είναι η βελτιώση της ποιότητας και της καλύτερης εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας μας .

Επικοινωνία

S.N. ENERGY ALUMINIUM LTD

Προσφέρουμε ολική ποιότητα ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας. Μια σύγχρονη εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες, παράθυρα αλουμινίου και ειδικές κατασκευές αλουμινίου πρωτοποριακά θερμομονωτικά υλικά για υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και δυνατότητα δημιουργίας στιβαρών κατασκευών με ιδιαίτερο design για κατοικίες αλλά και κτίρια.

Επικοινωνία

POWERMIX

Το συγκρότημα εταιρειών Λατομεία Φαρμακάς δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλο το φάσμα της οικοδομικής βιομηχανίας. Συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στους πιο κάτω τομείς:

  • Λατόμευση και παραγωγή αδρανών υλικών
  • Παραγωγή κυβόλιθων (paving stones)
  • Παραγωγή και διάθεση έτοιμου σκυροδέματος
  • Παραγωγή, διάθεση και τοποθέτηση ασφαλτικού σκυροδέματος
  • Ανάπτυξη γης
  • Μεταφορές
  • Εισαγωγή, πώληση και υποστήριξη φορτηγών και λεωφορείων ΜΑΝ.

Στόχος του συγκροτήματος σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του είναι η προσφορά προϊόντων άριστης ποιότητας και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του.

Επικοινωνία

Type at least 1 character to search