Επένδυση τοίχου: μάθε γιατί και πώς!

Επένδυση τοίχου: μάθε γιατί και πώς!

Ένας τοίχος δεν χρειάζεται να περνάει απαρατήρητος και σίγουρα η επένδυση τοίχου δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Σίγουρα, ίσως ένας πίνακας ζωγραφικής, ή κάποιες κορνίζες θα μπορούσαν να διακοσμήσουν έναν τοίχο και να τον κάνουν ιδιαίτερο. Ωστόσο, η επένδυσή του με διάφορα οικοδομικά υλικά είναι μια πιο κομψή και καλοδουλεμένη ιδέα για τη διακόσμηση ενός τοίχου. Επιπλέον, κάθε υλικό έχει να σου προσφέρει διάφορα οφέλη για το χώρο σου, τα οποία μπορεί να είναι και πολύ σημαντικά, να αναδείξουν ένα χώρο ή ακόμα και να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή εικόνα.

Στην Kantou Construction & Developers επιλέγουμε συνεργάτες οι οποίοι ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις της αγοράς, αλλά και στις δικές μας προδιαγραφές. Η εταιρεία Maouris Oikoset αποτελεί ένα από τους πιο εκλεκτούς μας συνεργάτες.

Ενδεικτικά, κάποια υλικά μπορούν να ενισχύσουν την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση του σπιτιού. Άλλα μπορούν να προσφέρουν πυροπροστασία, αλλά ταυτόχρονα ομορφιά και εκλεπτυσμένη εικόνα.

Αν η όψη του χώρου σου σε έχει κουράσει και θέλεις να δεις μια δραστική αλλαγή, η επένδυση τοίχου θα σε καταπλήξει. Ακόμα κι αν βρίσκεται σε έναν μεμονωμένο τοίχο και όχι σε όλους τους τοίχους του δωματίου, η διακόσμηση σου θα αλλάξει ριζικά. Θα ήθελες να ανακαλύψεις μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για την επένδυση τοίχου;

Τότε, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς τη Maouris Oikoset, η οποία θα σου δώσει ποικίλες και πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα!

Εξωτερικού χώρου, ψηφιδωτά, ακόμα και γυάλινες επιφάνειες.

Από τη μία, υπάρχουν η πέτρα, το μάρμαρο αλλά και το πλακάκι. Εξάλλου, το  πλακάκι δεν είναι απαραίτητο να ντύσει μόνο τοίχους στο μπάνιο ή στην κουζίνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επένδυση σε οποιονδήποτε τοίχο, αρκεί να ξέρεις τι θα επιλέξεις. Μονόχρωμα πλακάκια θα δώσουν πιο μίνιμαλ και βιομηχανικό ύφος στον χώρο σας, ενώ πλακάκια με συνεχόμενα γεωμετρικά μοτίβα θα δώσουν πολύ στυλ σε σπίτια με έντονη προσωπικότητα και ρετρό διάθεση.

Συλλογές από την εταιρεία Maouris OIKOSET

Οι ψηφιδωτές δημιουργίες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε θελήσεις εσύ, μέσα στο σαλόνι, καθώς μπορεί να συμπληρώσουν ένα χρωματικό θέμα, να χρησιμοποιηθούν εκεί όπου εναλλακτικά θα μπορούσε να τοποθετηθεί ένας πίνακας ζωγραφικής, να τραβήξουν το βλέμμα σε ένα μη αναμενόμενο σημείο, δημιουργώντας έτσι μία πρωτότυπη ιδέα, στο μπάνιο, ή ακόμα και να επενδυθούν πάνω στο τζάκι, δημιουργώντας μία πραγματικά σπάνια εικόνα, η οποία αν εκτελεστεί σωστά, ακόμα καλύτερα από επαγγελματίες, μπορεί να γίνει το κεντρικό θέμα του σαλονιού σου που θα τραβά τα βλέμματα και θα προκαλεί τον ενθουσιασμό των επισκεπτών μας.

Τέλος, οι γυάλινοι τοίχοι είναι μία μοναδική λύση για κάθε χώρο, δωμάτιο, χολ, σαλόνι, γραφείο, εταιρεία. Μπορείς να επενδύσεις με τζάμι τον τοίχο που θέλεις, στο χρώμα που θέλεις, στο σχέδιο και σε σχήμα. Παρόλα αυτά η πιο συνήθης εφαρμογή τους είναι ως επένδυση ή πλάτη κουζίνας που πραγματικά προσδίδει ξεχωριστή αίγλη καθώς και βάθος στο χώρο. Μπαίνει σε μονοκόμματες επιφάνειες χωρίς τους ενοχλητικούς αρμούς του πλακιδίου. Η χρήση του επεκτείνεται σε πορτάκια κουζινών, πάγκους κουζίνας, μπάνια, νιπτήρες, έπιπλα κ.ά.

Συλλογές από την εταιρεία Maouris OIKOSET

Όλες οι φωτογραφίες είναι από τις συλλογές της εταιρείας Maouris OIKOSET

Maouris OIKOSET

Facebook

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22444555

By

Type at least 1 character to search