Λύσεις για οικόπεδα με υψομετρική διαφορά – RECTO VERSO Design

Στην KANTOU Constructions & Developers, ο στόχος μας είναι ικανοποιούμε τον κάθε  πελάτη μας ξεχωριστά, με βάση τις μοναδικές του ανάγκες, αλλά και να βρίσκουμε ποιοτικές και πρωτότυπες λύσεις!

Κάθε νέα σχεδιαστική σειρά που παρουσιάζει η εταιρεία μας, προκύπτει από περιπτώσεις στις οποίες καλεστήκαμε να μελετήσουμε συγκεκριμένα θέματα και να τα επιλύσουμε με στόχο πάντα τόσο την λειτουργικότητα αλλά και την μοναδικότητα στον σχεδιασμό.

Recto Verso Design by Kantou

Οικόπεδα με υψομετρική Διαφορά:

Η υψομετρική διαφορά, στα οικόπεδα, συνήθως εκλαμβάνεται ως μειονέκτημα, λόγω του ότι απαιτούνται επιπλέον εργασίες και μελέτες σε σύγκριση με τις οικίες οι οποίες κτίζονται σε επίπεδα τεμάχια, όπως τοίχοι αντιστήριξης μονώσεις κτλ. οι οποίες φυσιολογικά θα έχουν αντίκτυπο  στο κόστος κατασκευής. Επίσης το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα σχέδια τα οποία έχουμε συνήθως υπόψη μας.

Από την άλλη, λόγω ακριβώς των πιο πάνω  δεδομένων και της μειωμένης ζήτησης που ενδεχομένως να έχουν, αποτελούν συχνά, πολύ καλή ευκαιρία σε ότι αφορά την αξία αγοράς τους. Στην εταιρεία μας έχουμε συναντήσει  περιπτώσεις στην Λευκωσία όπου οικόπεδο σε πολύ καλή περιοχή να είναι μέχρι και 30% πιο χαμηλής αξίας από παραπλήσια οικόπεδα, λόγω ακριβώς της υψομετρικής διαφοράς.

Recto Verso Design by Kantou

Recto Verso Design by Kantou

Με την νέα μας σχεδιαστική σειρά, RECTO VERSO by KANTOU , ο στόχος μας ήταν όχι μόνο να βρούμε έξυπνες και λειτουργικές λύσεις για τα προαναφερθέντα τεμάχια, αλλά και να αναδείξουμε μέσω του σχεδιασμού την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων τεμαχίων έτσι ώστε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει!

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας να κτίσετε το σπίτι σας σε οικόπεδο με υψομετρική διαφορά, μπορείτε να έχετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  1. Μοναδικό design και διαφορετικότητα στην αξιοποίηση των επιπέδων της οικίας
  2. Εντυπωσιακοί εξωτερικοί χώροι με πλήρη αξιοποίηση της έκτασης του οικοπέδου και προστασία της ιδιωτικότητας
  3. Δημιουργία φυσικής μόνωσης, λόγω του ότι, η μια του πλευρά εφάπτεται με το έδαφος

Μπορείτε να αποταθείτε κοντά μας, για να βρούμε μαζί την γη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, είτε από τα δικά μας οικόπεδα ή μέσω του δικτύου των συνεργατών μας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 99 627453 και δώστε μας την ευκαιρία να κτίσουμε τα όνειρά σας!

Σε όλες μας τις σχεδιαστικές σειρές, ακολουθούμε πάντα τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές της εταιρείας μας, τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ